20 December 2011

Ce-am facut asadar in 2011?

Am intalnit oameni noi, proaspeti, frumosi, generosi. Am invatat multe de la ei si m-am imbogatit ascultandu-i.

Am descoperit langa mine, nestiute, business-uri autentice, solide, create din pasiune si extrem de profesioniste, 100% romanesti. Sustinute de oameni puternici si luminosi. M-au cucerit pentru totdeauna.

Am stat afara, la soare, prin parcuri, pe iarba, mai mult decat cumulat in toti anii de cand am terminat facultatea. Sau liceul. Mai mult, oricum. Am ascultat greierii si pasarelele.
Zic de bine :)

Am citit mult, am invatat multe, am schimbat obiceiuri proaste si atitudini care nu faceau bine nimanui. M-am mai linistit. Am decis ca in multe situatii nu conteaza cine are dreptate si cine a gresit. Conteaza cum mergem mai departe, amandoi cu fruntea sus si lectiile de viata invatate. M-am mai impacat eu cu mine. Am zambit muult mai mult si-am invatat sa pretuiesc altfel timpul care pana acum imi scapa printre degete. Acum a ramas mai putin, mai pretios, mai bine valorificat.

M-am jucat pana la epuizare si am dansat, mai ales in zilele cand de la prima ora eram extenuata. Am cantat (fals, desigur) in fata singurului meu sustinator care ma privea fascinat, zambind cu gura pana la urechi. Pentru ca e atat de simplu sa fii fericit din tot sufletelul de 8-9 luni - pacat ca uitam asta mai tarziu. Am constatat ca solutiile usoare nu sunt tocmai sanatoase, in niciun domeniu, si m-am mirat de cata disciplina iti trebuie ca sa faci ce e corect si just, in fiecare zi. Sa te pui contra curentului consuma mai multa rabdare si forta interioara, dar te imbogateste pe masura. Pe masura sufletului pus la bataie ;)

Am simplificat. M-am deconectat de prin multe locuri de pierzanie virtuala, m-am dezabonat de la newsletteruri inutile, am renuntat la stiri, am redus drastic numarul de feed-uri din reader, am selectat cu atentie locurile unde vreau sa-mi petrec vremea online. Am inchis televizorul. M-am uitat la filme: putine si bune, savurate mai pe indelete.

Mi-a fost tare bine in 2011 si mi-a fost si tare greu.

1 comment:

unknown said...

frumoasa revizuire a unui an de zile.
la cat mai multe realizari, mai ales in plan personal :)
adica acum ai de cine sa ai grija...

paracelsus