12 October 2006

Cu capsa pusa

Ma scot din sarite oamenii care vad numai defecte, care atunci cand isi spun parerea iti explica doar cat de nashpa este ceea ce ai facut/gandit/ales/placut tu, fara sa vina cu nici o alternativa. Fara nici o idee constructiva, nici o sugestie, nimic. "Nu-mi place, deci nu e bine". Ar gasi varii moduri sa-ti spuna ce nashpa e, pe mail, ym, sms, telefon... doar ne pricepem la comunicare... N-ar veni cu o idee noua nici sa-i pici cu ceara, n-ar spune ce nu-i bine, concret, sa aduca o solutie sau sa vina cu o abordare diferita, in schimb pot la nesfarsit sa gaseasca cusururi. Nemotivate, pur si simplu.

DESI e doar un draft, o propunere, prima, a mea. Desi pe drafturi se dicuta, se spun pareri, se exploreaza, se aduc sugestii. Daca esti in stare de mai mult, demonstreaz-o! Zi ceva bun, ca altfel am inteles ca nu-ti place.

Si ma uit pe geam si e soare afara... nici macar nu e o zi de toamna mohorata ploioasa si rece in care spleenul din copaci sa ti se strecoare in vene, ca un drog, dand reactii capricioase si comportamente scuzabile.

E frumos afara si in pauza de pranz ma duc sa pozez toamna si sa ma uit la lume prin lentile colorate, ca se vede viata mai frumos...