12 January 2007

Ideea din seara asta

Nu-mi place sa citesc programul TV si sa-mi planific ce sa urmaresc si intre ce ore, ma enerveaza sa butonez telecomanda in nestire ca sa dau numai peste emisiuni de spalat creieri in direct, sau sa cutreier post dupa post in speranta ca voi gasi ceva macar cvasi-interesant.

DAR cu siguranta as intra in fiecare zi pe un site care mi-ar spune ce gasesc interesant la TV in seara respectiva: cine vine la Turcescu, ce se dezbate pe TVR 2, cine apare unde. Nu filme, ci oameni in discutii, oameni cu lucruri de spus, oameni printre cuvinte.

Un click pe zi, de la Spiridus - s-a inventat cumva site-ul care-l vrea?

9 comments:

Piticu said...

Ai port.ro pentru programul tv. Cat despre cine vine la Turcescu, asta se afla si cu 2 ore inainte, asa ca tot tre sa clickai pe situl televiziunii :P

Christiansen said...

E cam greu cu talk show - urile ... Nici ei nu stiu pana cu cateva ore inainte de emisiune, cine este invitatul ...

Spiridus said...

Pai nu vreau port.ro. Nu vreau sa caut printre o multime de canale. Vreau un site simplu care sa-mi spuna asta, si daca poate sa-mi trimita si alerta pe telefon, cu atat mai bine :)

Dragos Novac said...

asta e ideea unei rubrici din fiecare zi de luni de pe metropotam. saptamana trecuta a fost primul articol.

Anonymous said...

Presupune multa munca ...

Spiridus said...

Dragos, multumesc pentru link. Nu vazusem rubrica de luni, dar de acum o voi urmari :)Multumesc frumos.

Junkymouse said...

cum, din cate am observat, recomandarile de pe metropotam sunt sumare, mai adaug si eu: incearca "bugetul meu" la ora 20:00 si "bazar" la 20:30, in fiecare miercuri pe tvr2. poate si un "jobbing" in fiecare marti la 20:00 pe acelasi post. :)

Spiridus said...

nici o sansa sa ajung mai devreme de 22 acasa saptamana asta :((( dar o sa incerc sa tin minte

Unknown said...

Mai bine un site care sa le reaminteasca oamenilor sa mai inchida televizorul, ce zici?! Eu nu l-am deschis anul asta si nu imi lipseste nimic :))