27 February 2007

De fete

Draga Teo,

Nu, noua nu ne-a fost dor de tine. Nici de mutra fals-zambareata de pe bannerele de pe site-urile realitatea, care topaie in 3 secvente in diverse parti de banner aproape sinistru, mutra care a cam pierdut zambetul cald si larg pentru care iti scuzam ratacirile tot mai dese cu manelisti in platou. Culmea ironiei este ca ma uit la un banner roz pe realitatea.net si vad Teo, vad ProTV. Ma uit la Garcea pe outdoorurile KanalD si vad tot ProTV. Involuntar schimb pe Pro pentru ca Garcea turcesc, fara haz, m-a facut sa vad cu ochii mintii promo-urile cu Garcea si Teo la ProTV, cand faceau super-audienta. Pro face in continuare super-audienta. Ne uitam la vedeta sau ne uitam la o televiziune? Si cand vedeta pleaca, la cine ne mai uitam? Care e inertia care ma tine de telecomanda si cat de inteligent e sa iei vedete pe care telespectatorii vad alte sigle?

Pe de alta parte, probabil ca nu sunt in target si probabil ca sunt rautacioasa pentru ca am dormit prost azi-noapte, insa... Teo, spune drept, e chiar asa greu sa asortezi rozul de pe banner cu bluza rosie si rujul portocaliu?


2 comments:

Piticu said...

poza aia e exagerat de veche :)

si de ce am impresia ca e inca de la protv ;)

si ... da ... e protv, pentru ca a plecat cu el:)

Spiridus said...

poza nu cred ca e veche... are un zambet patratos pe care cred ca l-a invatat mai mult in ultima vreme... dar e numai o senzatie, nu ma preocupa chiar atat de mult :)

combinatia roz-rosu-portocaliu m-a sensibilizat de fapt :)