30 April 2007

De ce nu mai scriu

Saptamana trecuta rabdarea prietenilor mei ajunsese, pesemne, catre final, prea ma intrebau toti din senin pe mess “tu de ce nu mai scrii pe blog?” "ce mai faci, nu mai citesc ce scrii, de ce nu mai scrii, parca n-am vorbit de 100 de ani", "inteleg ca te joci cu telefonul, dar pe blogul de spiridus de ce nu mai scrii"...

N-am mai scris pentru ca in ultimele saptamani am functionat pe fix trei dimensiuni : serviciu, somn, carti. Am lucrat pana tarziu, am scos un proiect la doua saptamani and really really loved it, am fost in traininguri si teambuilding, m-am enervat, am pus capac pe prietenii expirate, am intalnit oameni noi, m-am trezit brusc din somn cu solutii si dezlegari de situatii, am avut insomnii, am scris, am planificat, n-am planificat, am fost sweet dar si heartless bitch cu aceeasi inversunare si cu acelasi aplomb.

Am dormit mult si nu m-am odihnit, am dormit putin si am trecut de doua ori pe rosu, la semafor, m-am plimbat prin oras la ore ascunse si nebanuite, i-am vazut rasarituri superbe, din fuga, in intarziere, fara timp de aparat foto. Am citit, mai mult in gluma decat in serios, m-am pierdut in carti si-n somn rasfoind vise, rasfoind carti, rasfoindu-ma fara timp de mine, fara raspunsuri la atatea intrebari...

Mai scriu? Nu mai scriu?
Mi-e somn...

2 comments:

Monica D. said...

Intr-adevar, iti simt lipsa pe blog insa nici nu vreau sa sfarsesti ca in cazul celebru de overworking de saptamana trecuta.

Pana la urma, fiecare scrie dupa cum simte si se simte. Intr-adevar era frustant sa tot verific daca a aparut ceva insa noroc s-a inventat Google Reader si RSS-ul si automat aflu daca a aparut ceva.

1 Mai 'Muncitoresc' fericit si sa ne auzim mai des.

Numai bine,
Monica

Spiridus said...

:) e placut sa ti se simta lipsa, insa o sa trag de mine sa scriu mai des. stai linistita, nu lucrez chiar atat de mult, doar ca nu prea mai ramane energie si atunci prefer sa mai hibernez un pic :)