14 August 2007

Au revoir!

Prima saptamana din vacanta, in Paris, s-a dus pe plimbari nesfarsite pe bulevarde sau stradute inguste, cafea pe terasa si zbenguieli printre trasee fara sens de metrou si rer. Zile mohorate, ploioase, cu maxim doua ore de soare cumulate in sapte zile – din care jumatate de ora exact cand urcasem in turnul Montparnasse conspectand intinderile nesfarsite de cartiere pariziene.

Evident, colac peste pupaza, exact in ziua plecarii ne-am trezit cu cer albastru si soare zglobiu printre gene ;) Am plecat asadar catre Bruxelles, bombanind norii si vremea nesuferita din Franta – ce inceput perfect de saptamana! 24 de ore de rasfat, chocolaterii la fiecare colt de strada, oameni relaxati, cladiri vechi si cochete, baie fierbinte si queen-size bed muzica live, strazi animate si pitoresti...

Next stop: Amsterdam!

4 comments:

Anonymous said...

Hei Spiridusule,

pai nu te bucuri ca ai vreme racoroasa pe unde te plimbi? Dupa o asa canicula din Bucuresti :) Eu ma gandesc cu groaza ca vin prin Bucuresti saptamana ce vine si de aici de la 23 de Grade la 40 in Capitala...vai de mine :)
p.s. Nu te duce in Amsterdam in coffeeshop decat daca vrei sa vezi viata in roz :)))

Spiridus said...

racoroasa intr-adevar si cu razlete reprize de ploaie, ceea ce ma face sa cred ca sunt locuri cu vreme nedereglata, unde te poti plimba cu bicicleta in tihna si inainte de lasarea serii, la o temperatura relativ normala ;)

Anonymous said...

o singura chestie cu ploaie nu e agreabila :) trebuie sa tunzi gazonul in gradina personala foooarte des - asa ca zis si facut am tuns-o (iarba) inainte de a o tunde eu saptamna viitoare spre tara mama ;) si o sa vad eu cat a crescut in 10 zile cat stau prin Bucuresti.

Anonymous said...

Hei,
Pe unde ai ajuns? Nu ne mai scrii nimic? Asteptam multe impresii de la amsterdam:)