21 November 2007

Un strop de inspiratie matinala

Am ajuns tarziu la Inspire 2008, bombanind traficul din Bucuresti si visand sa ma mut din acest oras sufocat de masini pe care il iubesc intr-un mod inexplicabil. Nu tocmai intr-o stare de spirit propice pentru viziuni & inspiratie. In mod surprinzator, am aterizat in mijlocul unor povesti care m-au facut sa uit instant de inceputul de zi nu tocmai potrivit.

Prima inspiratie a venit de la David Neacsu, alpinist proaspat intors dintr-un colt de lume diametral opus. Out-of-the-box si laterally different literally. Povestirile sale din Papua Noua Guinee, despre cum a fost luat ostatic de un trib bastinas si salvat de un fost coleg de rugby a unui coleg de clasa de-al lui imi aminteste de un interviu cu Nick Middleton prin 2003, de povestirile din Siberia si din triburile din Oceania unde si-a infruntat cele mai profunde temeri si unde se pare ca amandoi povestitorii au ajuns foarte aproape de lumea umbrelor.

“E important nu sa strangi un sac de bani, ci sa-ti traiesti viata” - sunt curioasa unde ne va duce acest fir inspirational, ca marketeri in 2008.

No comments: