03 February 2008

NY Resolutions or lack of...

Niciodata la final de an nu sunt in dispozitia de evaluari, retrospective, rezolutii sau setari de obiective (oricum le-ai spune). Cumva, nu stiu de ce, asta nu prea se incadreaza in dispozitia de bulgareala, impodobit brad, ski si nazbatii prin zapada - specifica de sarbatori, motiv pentru care partea de New year's resolutions o ratez sau o driblez an de an.

Prin ianuarie insa, la vreo doua saptamani dupa inceputul de an, incep sa se cristalizeze idei, ganduri, task-uri ramase, dorinte neindeplinite pana la capat. Prinde forma o lista de schimbari despre ce vreau mai mult, ce vreau mai putin, ce nu mai vreau, ce vreau in plus si cum as vrea sa fiu eu anul acesta, ce persoana as vrea sa locuiasca in corpul meu, ce vise si ce eu as vrea sa devin, ce zambete sa trezesc in oamenii de langa mine.

2008 a inceput insa ca o avalansa. Fara timp de reflectii, cu schimbari in viteza, decizii, surprize placute. Despartiri de oameni dragi, carora deja le simt lipsa, desi mai urmeaza o saptamana de preaviz. Amintiri despre nopti petrecute in planificari, exceluri, drafturi, texte, petreceri, baloane. Ordine in ganduri, in foldere, in proiecte, in suflet. Planuri noi, ganduri noi, desprinderi. Amalgam de legaturi din trecut si dificile desprinderi. Soul swinging in between.
NO mood for writing, I'm afraid...

4 comments:

Elsa said...

Asaaaa......Sa ai numai zile frumoase, cu soare si alintaturi. Sa zambesti mai degraba mai mult decat mai putin, sa fii spiridus si de aici incolo si sa ai la fel de multe carnetele :) Sa ai numai ce vrei tu si sa stii ca ghioceii aduc primavara. Si sa stii ca unii spun ca schimbările venite la inceput de an nou chinezesc sunt de bun augur asa ca...welcome to teh year of rat.

Pup si sa ai grija sa nu ne uiti :)

Liviu Florescu said...

I feel ya` ...
si prin octombrie noiembrie simti deja cum iar a trecut un an mult mai plin decat cel "planificat" de tine. Ai facut mai multe decat trebuia si te simti usefull si apoi vine decembrie si te linisteste gandul ca ii vezi pe cei dragi la un vin viert langa brad :)

Spiridus said...

truer words were never spoken ;)

Vlad_Anghel said...

Mult bun gust. That's something you rarely see in Romania! Tine-o tot asa! :)