25 September 2006

De Frrrrrrancophones...

Ma enerveaza rau franceza, desi mi s-a spus de multe ori ca grrraseiez delicios... ma enerveaza ideea de haos suplimentar in traficul de luni dimineata datorat exclusiv talentelor noastre nationale frrrancofone, asa ca ma inarmasem cu mult calm si cana de ceai verde pentru ca aveam de umblat pe ici-colo cu trebusoare si, din pacate, nu puteam evita sa-mi iau masina daca voiam sa ajung inainte de pranz la birou.

Imi iau inima-n dinti, fac plan de backup (statii de metrou langa care pot lasa masina parcata in caz ca de belea) si pornesc... Ajung pana-n capul strazii... 2 masini in fata la semafor... trec pe langa piata Sudului fara nici o complicatie, un numar ridicol de masini, de parca era duminica si nu luni dimineata pe la 9... Banuiesc o conspiratie, sigur se blocheaza undeva! Imi rezolv treburile, nicaieri aglomeratie, stat la un singur stop. Ma indrept, suspicioasa, catre serviciu: fac mai putin de 10 min intre Vitan si Universitate, ma invart de 3 ori in jurul sediului sa gasesc loc de parcare si nu ma transform in nimic.

Dar incep sa-mi placa frrrancezii astia care au bagat spaima-n toti soferrii de si-au lasat masinile acasa si s-au imbulzit in mijloacele de transport in comun! Vive...

No comments: