27 November 2006

Experiment

Ideea jucausa de dimineata: ca pe fiecare blog, unii oameni ajung si pe al meu cautand diverse trasnai pe Google, asa ca, in fiecare saptamana voi incerca sa fac ceva pentru una dintre aceste intrebari existentiale cu care se confrunta ratacitii de pe Google.

La o prima vedere, asta inseamna ca voi incerca sa gasesc cea mai buna cafea din Bucuresti, un loc de cumparat sake si o sa caut, la randul meu, abtibilduri :) Dar cu siguranta putem gasi lucruri mai inventive!

So... cautati-ma pe Google cat mai creativ posibil, sa vedem daca ma gasiti...

6 comments:

Anonymous said...

"dop de cada"
ce te faci cand esti obisnuit sa stai sub dus ani de zile, si te trezesti ca ai incerca o baie? faci o baie, evident! evident... pe unde naiba am pus dopul ala de cada? ufff, iarasi dush :( hai, treaca, de data asta... si de urmatoarele 5 dati, dupa ce ai cautat un dop in carrefour, cora, bricostore si doua metalo-chimice de pe langa bloc!!! :(
si, evrika! am internet frate, google! ia sa vad eu unde gasesc un dop de cada...
ei bine, n-am gasit... sau, cumva, am gasit, dar...
enjoy the simply life in Romania!
:))))

Spiridus said...

pai nu e bine, ca spiridusul nu-l gasesti printre rezultatele cautarii cu dop de cada...
:((
sau vrei sa scriu discursul dopului de cada...?? si oricum, de ce ar cauta R2 DOP DE CADA???

Anonymous said...

cum asa? exista spiridushi peste tot, asa cum exista zane peste tot, pentru toate: pentru masele (hai, dintzisori, ca suntem delicati), pentru detergentzi, pentru submarine de buzunar, peste tot sunt (ca uneori trebuie sa-i dai la o parte sa mai vezi si tu pe unde mergi...) :)))
de ce ar cauta r2? pentru ca exista!

Spiridus said...

pentru ca R2 rugineste daca face baie/dush/etc si nu e impermeabil! :p

Anonymous said...

cum nu e impermeabil? n-ati auzit de noul R2, acum cu 20x mai bun decat concurentza? are roti de cauciuc natural, sa nu scartzaie, antene din arcuri de recamier din anii '50 si e impermeabilizat printr-un procedeu nou, inovator, de scufundare in ulei de corp Johnson's Baby (de doua ori, sa se invetze minte!) :p

Anonymous said...

haide domnisoara, un photo shooting spot in Bucuresti, sau dumneata vorbesti numai cu robotii ?