12 September 2006

Blogger Beta Sucks

Noua gaselnita de la Blogger: pentru ca mi-am migrat contul pe versiunea beta, nu mai pot posta comentarii pe blogurile care nu sunt pe beta. Pot sa fac si tumbe, pot sa stau in cap, dar nu pot comenta! Nu pot si gata! I hate Blogger Beta!

Bonus, nu mai merge nici postarea imaginilor pentru ca se intampla doar din an in Pasti sa mi se incarce si butonul "Done" pe care trebuie sa dau click ca sa imi afiseze in post imaginea deja incarcata. Chiar asa!? De ce trebuie sa dau click pe "Done", daca nu am si varianta de undone, si mai ales, de ce sa mai dau click daca el zice ca DEJA a incarcat poza? E un click total inutil & stupid care, mai nou, refuza sa apara de fiecare data cand incerc sa pun si poze pe blog.

Spiridus suparat & revoltat!


Later edit: cu imaginile am rezolvat, iar cu comentariile... le semnez si le dau anonime!

4 comments:

boyarul said...

"DONE" tine loc de "close this window" :D
Pe mine ma enerveaza ca nu am manager de fisiere in ceea ce priveste imaginile deja incarcate pe bloger.

In schimb, la capitolul comentarii m-am obisnuit deja. + ca sunt multumit ca au pus labels. Mie imi merg, chiar daca n-am trecut inca la layouts.

Spiridus said...

Degeaba inchizi fereastra daca nu faci click pe "Done", nu iti afiseaza nici o poza in corpul postului. La mine asa se comporta. Si eu m-am obisnuit cu comentariile, dar a fost frustrant cateva zile, la inceput. Un manager de fisiere sau macar un album foto atasat contului de blogger, ar fi intr-adevar foarte util.

Anonymous said...

S-au rezolvat problemele astea...acum e destul de oke ;)

Spiridus said...

Da, dar atunci nu erau...