01 October 2007

Inceput de an universitar

Top 10 Amintiri din facultate:
  1. Mers in Club A o noapte intreaga si apoi direct la cursurile de sambata dimineata, cu un coleg de grupa, in anul 1 (inclus: o tura cu 300 pana la capat si inapoi, pentru ca pe strazi era ingrozitor de frig si in autobuz cald si bine)
  2. Lectii, proiecte, invatat pentru examene la Raluca (inclus: Hakan, un splendid ciobanesc caucazian, jucaus si in curs de dresaj)
  3. Xerox la Cuchi
  4. Un semestru intreg (anul 4) petrecut pe terasa la British Council cu cafea, cookies si carti de comunicare
  5. Noaptea de dinainte de examenele la Statistica, cand somn-less recuperam cate un semestru de calcule ne-calculate la timp
  6. Cursurile de gestiune financiara, in anul 2, singurul curs la care nu se preda, ci se schimbau idei (inclus: testare saptamanala din capitolele aferente din 5 carti obligatorii, fiecare de dimensiunile cartii de telefon)
  7. AIESEC (inclus: life-time friends, primele nopti nedormite pe cate un Gantt, primele lectii practice de project planning, cultura organizationala, leadership si team-building cu cartofi prajiti)
  8. Examenele la inginerie financiara (dureroase, but challenging), laboratoarele de info cu niste rasnite de calculatoare, cum ma uitam hipnotizata prima data cand am vazut orarul din care nu intelegeam o iota (inclus: semestrul din anul 2 cand am avut joi liber si vineri un singur seminar, de asigurari, in care proful isi petrecea primele 10 minute explicandu-ne ce fraieri suntem ca am venit la scoala, in loc sa ne ducem la munte...)
  9. Ultima vara, de dinainte de licenta, petrecuta in Vama Veche, Delta, Bucovina, oriunde dar nu studiind pentru grand final (inclus: vizualizare obsesiva a unor norisori aurii de bafta chioara pogorati peste cladirea ASE-ului in dimineata examenului si noapte alba de petrecere cu gin & no tonic chiar inainte de sustinerea lucrarii de diploma)
  10. Halba de 0,5 l de ness cu ceai negru din sesiunea de iarna- anul 3
10*. Cursul festiv cand ne-am costumat in robe negre de absolventi si, dupa discursuri plicticoase si incheierea oficiala a carierei universitare, am sarutat din senin si fara avertisment un coleg de serie simpatic si ciufulit cu care mai vorbisem de 2 ori pana atunci in cei 4 ani de facultate.

4 comments:

Anonymous said...

cibernetica? :)

Spiridus said...

close...
finante :)

Anonymous said...

le-ai postat cum ti-au venit in minte... era mai placut daca le puneai in ordine cronologica.
fain, oricum :)

Spiridus said...

le-am postat in ordinea random in care am avut chef, si e foarte placut asa!